Opleiden, ontzorgen en continuïteit

Wat is Spinners?

Spinners is geen ‘gewone’ club. ‘Dat zeggen ze toch allemaal’ hoor ik je denken. Klopt! Wij doen het anders. En tussen zeggen en doen zit een wereld van verschil! Hoe dan?

Spinners Opleiden

Alle medewerkers worden bij ons in huis opgeleid. Door eigen trainers die in vaste dienst zijn. Voor de opdrachtgever betekent dit een plug en play medewerker aan de startstreep!

Spinners biedt Continuïteit

Alle medewerkers zijn in vaste dienst en vaak langjarig. Wij zijn op zoek naar de professional die een loopbaan bij Spinners ambieert en niet een professional voor één specifiek project. Wij kiezen voor elkaar. Trots op het bedrijf en je eigen bijdrage en ontwikkeling daarin! Voor de opdrachtgever betekent dit: Stabiliteit bij de uitvoering van het project doordat er een beperkt verloop is!

Spinners Ontzorgt

Wij geloven in het leveren van een oplossing in plaats van een individuele professional. In de vorm van een team, een groep specialisten van verschillend niveau onder aanvoering van een meewerkend voorman. Samen zorgen dat het afgesproken resultaat wordt gemaakt. Voor de opdrachtgever betekent dit het gevoel hebben: ik hoef niet over mijn schouder te kijken, ik word echt ontzorgd.