De plek waar je kunt groeien

We develop people
Maxiem Groot
agency-45-ws-33

De plek waar je kunt groeien

We develop people
compas

“Ik wil altijd blijven leren. Doe ik dat niet, dan zou ik mij gaan vervelen

Maxiem Groot

Maxiem Groot (24) is iemand die geen uitdaging uit de weg gaat. Ooit gaf hij skiles in Oostenrijk, maar zijn passie lag altijd bij iets groters. Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde kwam hij via een LinkedIn-bericht in contact met Spinners. “Het eerste contact met Jim, mijn recruiter, voelde meteen goed. Heel ontspannen en open. Het voelde gelijk als een match.”

Met zijn scherpe blik op leren en ontwikkelen, wist Maxiem dat Spinners hem de juiste plek kon bieden om zijn ambities waar te maken. In januari begon hij aan het ontwikkeltraject en de rest is geschiedenis.

“Elke stap benutten”

Nu werkt Maxiem bij ABN AMRO op de afdeling sales consumer banking. “Ik focus me vooral op het adviseren van bestaande klanten over verzekeringen. In mijn rol pak ik ook een stukje upselling op. Het contact met mensen is wat ik het leukste vind. Je leert iedere dag iets nieuws en je helpt klanten echt verder. Dat geeft veel voldoening.”

Maar Maxiem is niet iemand die stilzit. “Ik wil altijd blijven leren. Ik ga me vervelen als ik dat niet doe. Daarom ben ik nu bezig met het behalen van mijn WFT’s. Ik wil elke stap benutten om verder te komen.” Zijn toekomstbeeld is helder: hij ziet zichzelf in de private banking of als beleggingsadviseur. “Niet in één functie blijven hangen, dat zou niks voor mij zijn.”

“Ik zet graag een ” stapje extra

Voor Maxiem is leren niet iets wat alleen binnen de werkuren plaatsvindt. Hij is bereid om die extra stap te zetten. “Ik volg regelmatig cursussen buiten werktijd. Soms haal ik een examen net voor ik op vakantie ga. Dat hoort erbij als je vooruit wilt.”

Maxiem laat zich niet afschrikken door uitdagingen. Toen hij hoorde dat er bij de bank een reorganisatie op stapel stond, bleef hij gefocust. “Je moet je aanpassen en doorgaan. Soms is de cultuur wat stug, maar ik focus me liever op wat wél kan.”

3x plus
sidebeeld Iris Veldhoen
agency-45-ws-7
extra_blauw
agency-45-ws-7
extra_roze

“Spinners helpt mij verder”

Een van de dingen die Maxiem waardeert aan werken via Spinners, is de steun en begeleiding die hij krijgt. “Bij Spinners heb ik het gevoel dat ik echt deel uitmaak van een team. Ze helpen je verder te kijken dan je huidige functie. Het is makkelijker om door te groeien en nieuwe kansen te pakken. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden, ze hebben de lijntjes al voor je uitgezet.”

Daarnaast zijn de sociale momenten belangrijk. “De zomerfeesten, kerstborrels en zelfs de skireis zorgen ervoor dat we een hechte groep blijven, ondanks dat je elkaar niet dagelijks ziet. Het geeft je altijd iets om naar uit te kijken.”

Jouw carrière starten bij Spinners

Maxiem heeft een duidelijke boodschap voor iedereen die overweegt om via Spinners aan de slag te gaan: “Het is absoluut de moeite waard. Je leert enorm veel, zowel in het begin als tijdens het doorstromen. Het houdt niet op na je eerste opdracht. Mijn advies: pak alle kansen die voorbijkomen en begin zo snel mogelijk met je WFT’s. Je toekomst ligt in jouw handen.”

Ben jij net zo ambitieus als Maxiem? Wil jij continu blijven leren en groeien in de financiële sector? Spinners biedt jou die kans. Grijp hem!